Whatsapp 7/24 Çilingir (0543) 518 19 82 YOL TARİFİ AL
7/24 Anahtarcı & Çilingir Hizmetleri

Hızlı Erişim Linkleri

Oto Uzaktan Kumanda

 Yedek oto anahtarınızın kaybolduğu durumlarda dahi oto anahtarınızı sıfırdan yapabilecek donanım, cihaz ve tecrübeye sahibiz.

Oto Uzaktan Kumanda Nedir?

Oto uzaktan kumanda arabanızdaki elektronik sistem ile etkileşime girerek arabaya kumanda eden uzaktan kumandalardır. Kapıları açabilir, bagajınızı açabilir, aracın motorunu çalıştırabilir. Bazı yeni nesil uzaktan kumandalarda aracı dokunmadan çalıştırabilme özelliğine sahiptir.

Oto uzaktan kumandaların dış yüzeyi genellikle sert plastiklerden kaplı olur ve üzerinde basmanız için tuşlar ya da düğmeler bulunur. Zaman içerinde yıpranabilir, hasar görebilir ya da kayıp edebilirsiniz. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız Modern Anahtar sizin için size yeni oto uzaktan kumandanızı yapabilir.  Yedek oto anahtarınızın kaybolduğu durumlarda dahi oto anahtarınızı sıfırdan yapabilecek donanım, cihaz ve tecrübeye sahibiz.

Aydın’da profesyonel ve aracınıza zarar vermeden kilit açma ve sıfırdan anahtar yapımı ve çoğaltma servisi veriyoruz.

Oto Uzaktan Kumanda Yedekleme

Profesyonel bir oto anahtarcı Uzaktan kumandalı oto anahtarınızı yedekleyebilir, çoğaltabilir, tüm anahtarlarınızı kaybetseniz dahi aracınız için yeni oto uzaktan kumandalı anahtarınızı yapabilir. Modern Anahtar, Profesyonel ekibiyle Aydın’da Anahtar çoğaltma, oto anahtar yedekleme, tamiratı, kayıp olan anahtarınızın sistemden silinmesi gibi tüm oto anahtar hizmetinin tüm adımlarını garantili servis anlayışıyla üstlenmektedir.

Profesyonel Oto Çilingir

Bizim gibi profesyonel çilingirler her türlü anahtar, kilit açma, anahtar çoğaltma, oto anahtar programlama alanlarında oldukça yeteneklidirler. Çilingirler kilit ve güvenlik ile uğraşan profesyoneller oldukları için tüm ev, ofis ve araç kilit anahtar işlemlerinizi bizim gibi profesyonellere emanet edebilirsiniz.

Mobil Oto Çilingir

Arabanızda mola verdiğiniz yerde anahtarınızı mı kaybettiniz? Ya da denize oto anahtarınızla birlikte girdiniz ve arabanızı açamadınız veya çalıştıramadınız mı? Böyle durumlarla her gün birçok insan karşılaşabilmektedir.

Eyvah Aracım Dışarıdan Kilitli Kaldı

Aracınız kilitli anahtarınız içerde kalmış ya da anahtarınızı kaybettiniz. Panik yapmanıza gerek yok.

Kendiniz güvenli bir yere geçip bizi arayarak konumunuzu bildirin. Whatsapp numaramızdan konumunuzu gönderin profesyonel oto anahtar teknisyenimiz size en kısa sürede ulaşacaktır.

Teknisyenimiz geldikten sonra aracınızın kapısını araca ve kilide zarar vermeden açıp arabanızı çalıştıracaktır. Aracınızı sizle birlikte oto anahtar servis alanımıza getirerek, eski kayıp anahtarınızı sistemden silip yeni oto anahtarınızı ve yedek anahtarınızı test ettikten sonra size teslim edeceğiz.

Bizleri 24 saat cep numaramızdan arayabilirsiniz. 24 Saat profesyonel mobil çilingir hizmetimiz ile sizin yanınızdayız.