Whatsapp 7/24 Çilingir (0543) 518 19 82 YOL TARİFİ AL
7/24 Anahtarcı & Çilingir Hizmetleri

Hızlı Erişim Linkleri

Eyvah Oto Anahtarım Kırıldı

Arabanızı çalıştırmak ya da sadece kapısını açmak istediniz ancak anahtar kırıldıysa ne yapmalısınız?

Arabanın Anahtarı Kırıldıysa Ne Yapmalısınız?

Sizlere en hızlı çözüm olarak bizimle iletişime geçmenizin yeterli olacağını söyleyebiliriz. Özellikle de son yıllarda immobilizer güvenlik sistemine entegre edilerek geliştirilmiş araç anahtarlarının tamiratına yönelik daha fazla talep almaktayız. Çipli anahtar modeli olarak da tanımlanan bu anahtarlar için de yine çözüm sunmaktayız. Aydın oto çilingirci olarak hizmet vermekte olan firmamız hizmet ağını sadece Aydın merkezi ile sınırlı tutmayıp; Didim, Söke, Kuşadası, Efeler ve diğer tüm ilçelerinde de sürdürmektedir.

İmmobilizer teknolojisine adapte edilmiş olan araç anahtarları tabii ki daha fazla talep görüyor. Çünkü aracın merkezi çalışma sistemine entegre bir kod ile işlev gösteriyor. Bu kod sadece kullanılan anahtara tanımlandığından dolayı, söz konusu anahtar olmadan aracın çalıştırılabilmesi de olanaksız olacaktır. İmmobilizer teknolojisine sahip anahtarlar bu derece güven sağlarken, zaman içerisinde yoğun kullanımı durumunda deforme olabilmekte ve işlevselliklerini yitirebilmektedir. Bu yüzden dolayı hiç beklenmedik bir anda kırılabilmektedir. En sık yaşanılan anahtar kırılma senaryosu ise genellikle kontağın çevrilmesi esnasında olmaktadır. Eğer sizin de anahtarınız kırıldıysa, bu durumda tek çaresi yeni bir anahtar çıkartmaktır. Yeni anahtarınızın sahip olacağı kod, aracınızın beynine tanımlanacaktır. Bu sayede yeni anahtarınız ile aracınızı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebileceksiniz.

Yeni Bir Anahtar Çok mu Pahalı Olur?

Normalde evet. Yeni bir anahtar edinmeniz oldukça zahmetlidir. Hem fazla masraf yaparsınız, hem de uzun bir süre beklemek durumunda kalırsınız ancak neyse ki yeni bir anahtar edinmeyi kolaylaştıran bazı işlemler de mümkün. Bu bağlamda firmamız öncelikli olarak kırılan anahtarınızı sizden talep ediyor. Çünkü kırılan anahtar içerisinde yer alan çipin, yeni anahtara aktarımı gerçekleştirilmektedir. Bu, faydalanabileceğiniz tek uygun fiyatlı ve hızlı çözüm yöntemidir. Eğer ki kırılan immobilizer anahtarınız içerisindeki çip hasar görmemişse, bu durumda aracınızın marka ve modeli ile uyumlu yeni bir anahtar sağlıyoruz ve bu anahtar içerisinde, eski anahtarınızdaki çipi transfer ediyoruz. Bu sayede aracınızın beynine girerek, yeni bir kod tanımlamamıza gerek kalmadan, aracınızı kolay ve hızlı bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Firmamız Aydın merkez; Efeler, Söke, Nazilli, Didim, Kuşadası ve diğer tüm ilçelerinde günün her saatinde hizmet vermekte olup, sizlerin her türlü oto kilit sorunlarınıza çözüm sunmaktadır. Eğer beklenmedik bir anda arabanızın anahtarı kırıldıysa, acil yardım etmeye hazırız. Hizmet telefon numaralarımız üzerinden bizimle kolay bir şekilde irtibata geçebilirsiniz.

Anahtarınızı Kaybederseniz Ne Yapmalısınız?

Plajda oturuken ya da hasır şemsiyenin altında güneşlenirken oto anahtarınızı kaybedebilirsiniz. Sahilde kaybedilen oto anhtarları zor bulunmakla birlikte kumun içine girebiliyor. Güneşin ve saz kamışı ile yapılmış harika bir hasır şemsiyenin altında denizin ve güneşin keyfini sürerken kesinlikle oto anahtarınızı kaybederek bu keyfi yarıda bırakmak istemezsiniz. Sahilde oto anahtarınızı kaybetmemek için onu çantanızdan düşmeyecek bir yere koyduğunuzdan emin olunuz. Anhatarınızı kullandıktan sonra tekrar çantaya geri koymayı unutmayın. Siz denizde yüzerken çantanızın çalınma ihtimalini de unutmayınız. O yüzden denizdeyken çantanızı havlu yada başka bir eşya ile kapatınız.

Oto Anahtarı Yenileme Hizmeti

Arabanızın marka ve modeli fark etmeksizin, anahtarının zarar görmesi durumunda yenileyebiliyoruz. Çipli ya da klasik (çipsiz) anahtar modellerinde de yine yenileme ve kopyalama işlemini gerçekleştirebiliyoruz. Bazı durumlarda sürücüler araç kapısı kilitli olması nedeniyle araçlarına giriş yapamıyorlar ya da araba anahtarını kaybetmiş olabiliyorlar. Siz de bu gibi kötü senaryolardan birisi ile karşı karşıya iseniz Aydın ili sınırları içerisinde 7/24 saat fark etmeksizin, günün her saatinde hizmet vermekte olan firmamız ile iletişime geçerek, 10-20 dakika gibi bir sürede tarafınıza ulaşmamızı ve sizlere çözüm sunmamızı sağlayabilirsiniz.

Son olarak herhangi bir oto çilingirinden hizmet almadan önce, bu işi yapmaya yasal izni olduğundan emin olmalısınız. Çünkü araç anahtarınızın bu işi yapmakla yasal olarak yetkisi olmayan kişiler tarafından ele geçirilmesi pek çok açıdan risk teşkil eder. Firmamız Aydın genelinde hizmet vermekte olan, 15 yıllık geçmişe sahip güvenilir bir oto kilit firmasıdır.