Whatsapp 7/24 Çilingir (0543) 518 19 82 YOL TARİFİ AL
7/24 Anahtarcı & Çilingir Hizmetleri

Hızlı Erişim Linkleri

Oto Çilingir

Aydın Efeler başta olmak üzere, incirliova, Kuşadası, Germencik Nazilli, söke, Didim ve Aydın’ın tüm ilçelerinde 7/24 ot çilingir hizmeti veriyoruz.

Aydın Oto Çilingir

Aydın Efeler başta olmak üzere, incirliova, Kuşadası, Germencik Nazilli, söke, Didim ve Aydın’ın tüm ilçelerinde 7/24 ot çilingir hizmeti veriyoruz.

Oto Çilingir Hizmetimiz

Oto çilingir ve araba çilingir hizmetimiz arabanızın anahtarı herhangi bir nedenden dolayı kırılabilir kaybolabilir ya da artık çalışmayabilir. Kapınızın kilidini açmayabilir ya da kapınızın kilit sisteminde bir sıkıntı olmuş olabilir.

Arabanızın dışında kalmış olabilirsiniz Ya da arabanın anahtarını içerde unutup kapılarınız kilitlenmiş ve yedek anahtarını da yoksa bizi arayıp kısa sürede aracınızın kilit sistemine zarar vermeden araç kapılarını açıp size anahtarınızı da üretip aracınıza tanıtarak telim ediyoruz.

Yedek anahtarınız da yoksa orijinal anahtarınızdan kopyalayarak size yedek anahtarınızı da temin edip teslim ediyoruz.

Oto çilingir Kime Denir?

Oto çilingir arabanın kapısının kilidini açan kişiye ya da bagajının kilitli kalmıştır kilit sisteminde herhangi bir sıkıntısı vardır, bunları gidererek aracınızın kapılarını düzgün bir şekilde ve kilit sistemine zarar vermeden açan kişiye oto çilingir denir. Oto çilingirlerde aynı normal çilingirler gibi nasıl ev ve işyerlerinizde güvenli bir şekilde açıyorlar ise oto çilingirlerin de aynı şekilde anahtarcılar gibi sertifikalı ve güvenilir kişiler olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Oto cilingire nezaman ihtiyaç duyulur?

Oto çilingirlerine ne zaman ihtiyaç duyarsınız sorusuna tabii ki de sizin de bildiğiniz gibi arabanızın kapılarını açamadığınız zaman ya da anahtarınız kayboldu kırıldı bozuldu ya da işlevini yerine getiremiyor durumda olduğu durumlarda aracınızın kapısını açmanızın imkanı yoktur. Böyle durumlarda oto çilingir aranarak aracınızın bulunduğu konuma gelmesi ve aracınızın kilit sistemine zarar vermeden kapılarını açması gerekmektedir.

Kilit sisteminiz Zarar görmüyor?

Aracınızın kilidini profesyonel bir şekilde kesinlikle kilit sisteminize ve aracınızın kapılarına hiçbir şekilde zarar gelmeden kapılarını hızlı ve kolay bir şekilde açıyoruz. Oto anahtarınız yok yedek anahtarınız da kaybolmuş ise ya da yedek anahtarını da yok ise aracınızı olduğu yerde çalıştırıp servis noktamıza götürüyoruz.

Aracınızı sorunsuz çalıştırabileceğiniz ve kapılarını açabileceğiniz anahtarınızı üretip aracınıza tanıtıyoruz. Eski kaybolan orijinal anahtarınızı ve yedek anahtarınızı aracınızın sisteminden siliyoruz.

Aracınızın sisteminden eski anahtarlarınızı silmemizin  nedeni anahtarlarınızı başka birinin eline geçtiği takdirde eski anahtarlarınız arabanızı artık çalıştıramayacak ve bir işlevi kalmayacaktır.

Daha sonra da yedek anahtarınızı hazırlayıp size hizmetimizi sonlandırıyoruz.

 

Modern Anahtar’ı 7/24 arayarak Aydın ve ilçelerinden oto çilingir, oto uzaktan kumanda, ev ofis çilingir hizmeti alabilirsiniz.